Lakridsmandler
Fordelene ved mandler
Mandler indeholder blandt andet høje mængder af E-vitaminer (antioxidanter) og kan give dig en pænere hud samt en sundere fordøjelse grundet fiberniveauet. Derudover er mandler rige på proteiner, calcium og magnesium. Selvom energitætheden er høj, får du nogle dejlige fedtstoffer, der holder dit blodsukker stabilt 🌱 Den perfekt velkomstsnack til gæster.
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på brændte mandler. God fornøjelse 💛
Lakridsmandler - Opskrift med ristede og sunde mandler med lakrids
Ingredienser
Lakridsmandler
- 200 g mandler
- 1,5 spsk. havsalt (maldon salt)
- 1 spsk. lakridspulver
- 2-3 dl vand
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
- Hæld mandler, havsalt, lakridspulver samt tildækkende vand på en pande.
- Lad mandlerne koge i ca. 10 minutter, indtil vandet er helt fordampet.
- Fordel mandlerne på en bageplade med bagepapir. Drys med ekstra havsalt og lakridspulver.
- Bag dine lakridsmandler i ca. 15 minutter, indtil de er tørre og sprøde.
De er simpelthen så nemme at lave. Vi får dem nogle gange serveret på arbejdet, men jeg vil så gerne snacke dem herhjemme også 😀 Mvh. Michelle