Lakseroulade
Denne lakseroulade er en nem, sund og skøn forret, appetizer, mellemmåltid eller tilbehør til en ret.
Antiinflammatorisk lakseroulade
Laks er en antiinflammatorisk, fed, sund og nærende fisk. Den indeholder sunde omega-3-fedtsyrer samt vigtige vitaminer og mineraler som for eksempel D-vitamin, jod og selen, som kan være svære at få nok af fra andre fødevarer. Derfor nærer denne opskrift ikke kun dine smagsløg, men også din krop og dit velvære.
Prøv også min opskrift på laksemousse eller denne skønne ovnbagte laks med rodfrugter og krydderurter.
God fornøjelse 💛😋
Lakseroulade - opskrift på lakseroulade med spinat og flødeost
15 stk.
Forberedelse: 25 min
Tilberedning: 25 min
Ingredienser
Spinatbund
- 3 æg
- 350 g frisk spinat
- ½ dl mælk
- ¼ tsk. salt
Fyld
- 200 g flødeost, neutral
- 1 tsk. flydende honning
- 1½ tsk. citronsaft
- salt og peber
- 3 spsk. grofthakket dild
- 2 spsk. hakket purløg
- 250 g røget lakseskiver
Sådan gør du: spinatbund
- Del æggene i hvider og blommer.
- Blend spinat, mælk, salt og æggeblommer sammen til en glat masse.
- Pisk æggehviderne stive med en elpisker.
- Vend forsigtigt æggehviderne i spinatblandingen.
- Fordel dejen på en bageplade med bagepapir.
- Bag bunden i en forvarmet ovn på 180 grader varmluft i ca. 20-25 minutter, til bunden er gennembagt og har sat sig.
- Kom bunden på en rist, og lad den køle ned, før du kommer fyldet i.
Sådan gør du: fyld
- Rør flødeost, honning og citronsaft sammen, og smag cremen til med salt og peber.
- Kom flødeostcremen på den afkølede spinatbund, og fordel derefter først dild og purløg på bunden og derefter laksen.
- Rul bunden med fyld, og skær den i skiver lige inden servering.
Kommentarer