Bønnefritter

Bønnefritter - Opskrift på sunde bønne pomfritter lavet på få minutter

Sprøde bønnefritter lavet på de fantastiske grønne bønner (haricot verts) 🌱 Jeg bruger altid økologiske og frosne haricot verts, havsalt og eventuelt olivenolie samt ekstra krydderier. De bliver helt klart sprødest med olivenolie, hvilket er virkelig lækkert. Det kan dog godt blive for tungt på hverdagsbasis, og derfor laver jeg dem faktisk oftest uden olie. Du kan med andre ord lave dine egne hjemmelavede bønne pomfritter, der er glutenfri, veganske og fiberrige. Den nemme løsning, når du gerne vil lave et sundere alternativ til dine hjemmelavede fritter i ovn.

Bønnefritter - Opskrift på sunde bønne pomfritter lavet på få minutter

Bønnefritter - Opskrift på sprøde, sunde bønne pomfritter

Ingredienser

Bønnefritter

  • 300 g grønne bønner (frost)
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. havsalt (flager)
  • 1 tsk. krydderier f.eks. chiliflager, gurkemeje, oregano, etc.

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
  • Fordel de grønne bønner i en bageplade med bagepapir.
  • Tilsæt saltflager - og tilsæt evt. olivenolie og ekstra krydderier.
  • Bag dem i ca. 20 min., indtil de er sprøde og bløde.
  • Vend dem 1-2 gange undervejs.