Mango-nicecream
Jeg vil anbefale, at du nyder denne nicecream, lige efter at den er lavet, for at få den bedste smagsoplevelse, da det er her, den er mest cremet, men den kan også fryses ned. Det er bare vigtigt, at den så får lov at tø lidt op igen (min. 10 min.) inden servering, så den ikke er helt krystalliseret i smagen. Du kan toppe din nicecream med lige det, du ønsker – nogle af mine favoritter er helt klart frisk mango og ristet kokos, men du kan også komme smeltet chokolade, spiselige blomster, frisk frugt, bær og ahornsirup m.m. på.
Det eneste du skal bruge!
- 300 g frossen mango
- ½ dl kokosmælk
- 2 spsk. ahornsirup
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på chokolade nicecream og nicecream med jordbær. God fornøjelse 💛
Mango-nicecream - opskrift på en cremet og lækker mango-nicecream med kun 3 ingredienser
Ingredienser
Mango nicecream
- 300 g frossen mango
- ½ dl kokosmælk
- 2 spsk. ahornsirup
Sådan gør du
- Tag mangoen ud af fryseren, og lad den tø let op ved stuetemperatur i ca. 10 min.
- Kom alle ingredienser i en foodprocessor.
- Kør det hele sammen, til du får en cremet og ensartet masse (skrab siderne ned undervejs).
- Servér straks efter, evt. med en topping.
- Frys evt. selv nogle modne mangoer ned i tern og brug dem, eller køb mangotern på frost i dagligvarebutikkerne. Det er dog vigtigt, at det er godt modne mangoer, der bruges. Hvis det er tilfældet, er de alletiders til denne opskrift.
Kommentarer