Müslibarer med chokolade

Müslibarer - opskrift på lækre barer med banan og chokolade
Disse lækre müslibarer med banan, kanel og chokolade er helt perfekte til både morgenbordet, madpakken eller som et mellemmåltid i løbet af dagen.

 

Müslibarer med banan og chokolade

De er veganske, glutenfri, uden raffineret sukker og fulde af kostfibre, der både mætter rigtig godt og støtter din fordøjelse. Bananer er helt fantastiske i bagværk, og her er det kun en fordel, hvis de er blevet lidt overmodne, da det giver en masse sødme til retten. Så hvis du har nogle bananer liggende, der er blevet en tand for brune og modne, så prøv at lav disse barer og undgå samtidig madspild. Både klimaet, din pengepung og krop vil takke dig! 💚

 

Links til ingredienser

Du kan også prøve mine veganske kokosbarer. God fornøjelse 💛

Müslibarer - opskrift på lækre barer med banan og chokolade

Müslibarer med chokolade - opskrift på lækre müslibarer med banan og chokolade

Ingredienser

Müslibarer

  • 3 stk. modne bananer
  • 4 dl havremel
  • 2½ dl finvalsede havregryn
  • 3 spsk. smagsneutral olie
  • 3 spsk. kokossukker
  • 2 spsk. ahornsirup
  • 2 spsk. knuste hørfrø
  • 1 dl plantedrik eller mælk
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. kanel
  • 40 g mørk chokolade

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
  • Bland 2 spsk. knuste hørfrø med 5 spsk. vand, og lad det stå i 10-15 minutter.
  • Bland havremel, havregryn, kokossukker, bagepulver og kanel sammen i en skål.
  • Mos bananerne, og rør dem sammen med olie, ahornsirup og plantedrikken.
  • Bland det hele sammen. Rør ikke for meget i det, da det gør dejen klæg.
  • Hak chokoladen groft, og vend den let i dejen.
  • Bag havregrynsbarerne i 18-22 minutter afhængig af størrelsen på din form. Jo mindre din form er, dvs. jo højere massen er, jo længere tid skal den bage.
  • Tip! Lav hurtigt og billigt dit eget havremel ved at blende havregryn i en blender.