Sprøde rugbrødschips

Sprøde Rugbrødschips med dip
Disse sprøde rugbrøds chips er dog lavet på et færdigtlavet og glutenfrit rugbrød fra det lokale Naturbageri.


Sprøde rugbrødschips

Du kan sagtens bruge et almindeligt rugbrød, hvis du ikke har problemer med gluten. Det er bedst at bruge et ikke-stiveskåret rugbrød, så du kan skære tynde rugbrødschips af dit resterende (og daggamle) rugbrød. Har du et rugbrød, der allerede er skiveskåret, kan du i princippet skære det i små firkanter og lave sprøde rugbrødscroutoner med samme fremgangsmåde.

Det eneste du skal bruge


Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på ristede kikærter og brændte mandler. God fornøjelse 💛

Sprøde Rugbrødschips med dip
5 baseret på 2 anmeldelser

Sprøde rugbrødschips - Lav dine egne chips med rugbrød

Ingredienser

Sprøde rugbrøds chips

  • 1 stk. rugbrød (daggammelt)
  • 2 spsk. kokosolie eller smør (flydende)
  • 1 tsk. saltflager
  • 1 tsk. krydderier (timian, chili eller rosmarin)

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 130 graders varmluft.
  • Skær dit resterende, daggamle rugbrød i meget tynde skiver med en skarp brødkniv eller pålægsmaskine.
  • Fordel skiverne på en bageplade med bagepapir.
  • Pensl med smeltet kokosolie eller smør og drys med saltflager.
  • Bag dine rugbrødschips ved 130 graders varmluft i ca. 30 min., eller indtil de er gyldne og sprøde.