Rød pesto

Rød pesto - Opskrift på hjemmelavet tomatpesto med soltørrede tomater
Rød pesto med soltørrede tomater er en lækker sund dip til grønsager eller sprøde rugbrødschips. Jeg kan på det varmeste anbefale dig at gå i krig med tomatpesto!

 

Rød pesto baseret på tomater

Denne tomatpesto er lavet på både soltørrede og solmodne tomater, sprøde pinjekerner og en lækker god olie. Hjemmelavet pesto kan peppe enhver almindelig hverdagsmad op – udover at være sprængfyldt med sunde næringsstoffer.

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på persillepesto, guacamole og hummus med soltørrede tomater. God fornøjelse 💛

Rød pesto - Opskrift på hjemmelavet tomatpesto med soltørrede tomater
5 baseret på 1 anmeldelser

Rød pesto - Opskrift på hjemmelavet tomatpesto

Ingredienser

Rød pesto

  • 1 håndfuld friske tomater
  • 1 håndfuld soltørrede tomater
  • 1 håndfuld pinjekerner
  • 2 dl olivenolie
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 tsk citronsaft

Sådan gør du

  • Alle ingredienser blendes sammen i en foodprocessor.
  • Blend og rør ned fra kanterne, blend og rør rundt flere gange, indtil pestoen er gennemrørt.
  • Stil pestoen på køl og nyd den sammen med dine sprøde rugbrødschips, til aftensmaden, til stegning eller ovenpå glutenfri gulerodsboller.