Persillepesto

Persillepesto - Opskrift på hjemmelavet pesto med persille og pinjekerner

Frisk, syrlig og cremet Persillepesto

Persillepesto med pinjekerner og masser af bredbladet persille. Grøn pesto smager altså bare bedre, når den er hjemmelavet. Jeg har lavet min persille pesto på friske krydderurter, sprøde pinjekerner og en lækker god olie. Udover at være sprængfyldt med sunde og nærende ingredienser, kan hjemmelavet pesto kan peppe enhver salat op. Grøn pesto smager særligt dejligt ovenpå salater, brød og boller.

Antiinflammatorisk kost 

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på rødbedehummus og grøn pesto. God fornøjelse 💛

Persillepesto - Opskrift på hjemmelavet pesto med persille og pinjekerner
5 baseret på 1 anmeldelser

Persillepesto - Opskrift på hjemmelavet pesto med persille og pinjekerner

Ingredienser

Persillepesto

  • 4 håndfuld spinatblade
  • 1 bundt persille
  • 1 håndfuld pinjekerner
  • 2 dl olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. citronsaft
  • ½ tsk. havsalt og peber
  • ½ dl parmesanost (valgfrit)

Persillepesto

  • Alle ingredienser blendes sammen i en foodprocessor.
  • Blend og rør ned fra kanterne, blend og rør rundt flere gange, indtil pestoen er gennemrørt.