Raw pebernødder
Raw pebernødder
Disse pebernødder skal ikke bages, er fulde af kostfibre, vitaminer og mineraler og smager samtidig helt fantastisk af jul, ligesom man kender det. Jeg elsker personligt at komme disse lækre pebernødder i fryseren inden servering, da de får en dejlig fast konsistens, når de er kolde, da kokosolien og dadlerne bliver mere hårde på køl.
Pebernøddekrydderi uden hævemiddel
Jeg har til denne opskrift brugt pebernød-krydderiblandingen fra Mill & Mortar, da blandingen er uden hævemiddel, hvilket er en skøn fordel, idet disse rå pebernødder ikke skal tilberedes. Hvis du bruger en anden blanding, der allerede indeholder vanilje og nellike, kan du undlade at tilføje det til pebernødderne.
Det eneste du skal bruge
- 60 g cashewnødder
- 60 g mandler
- 100 g bløde dadler
- 1 tsk. kokosolie
- 1¼ tsk. pebernøddekrydderi
- 2 knivspids nellike stødt
- 1 knivspids vaniljepulver
Hvis du mest er til bagte pebernødder, har jeg lavet denne opskrift på lækre glutenfri pebernødder. God fornøjelse, og glædelig jul❤️🤗
Raw pebernødder - opskrift på nemme pebernødder, der ikke skal bages
Ingredienser
Raw pebernødder
- 60 g cashewnødder
- 60 g mandler
- 100 g bløde dadler
- 1 tsk. kokosolie
- 1¼ tsk. pebernøddekrydderi
- 2 knivspids nellike stødt
- 1 knivspids vaniljepulver
Sådan gør du
- Kom cashewnødder og mandler i en foodprocessor, og kør dem til en grov mellignende konsistens.
- Tag 20 g af melblandingen fra til senere brug.
- Kom dadler, kokosolie og krydderier i foodprocessoren, og blend det til en ensartet dej.
- Smag dejen til, og tilsæt mere krydderi ved behov.
- Sæt pebernøddejen på køl i 1 time.
- Rul kugler af dejen, og rul dem i melblandingen, du tidligere tog fra.
- Sæt pebernødderne på køl eller frys indtil servering.
Disse raw pebernødder er SÅ nemme og kan virkelig ikke gå galt 😀