Saltede mandler
Saltede mandler er den nemmeste og sprødeste snack. Jeg ELSKER saltmandler med det engelske maldon salt. Mandler indeholder blandt andet høje mængder af E-vitaminer (antioxidanter) og kan give dig en pænere hud samt en sundere fordøjelse grundet fiberniveauet. Derudover er mandler rige på proteiner, calcium og magnesium. Selvom energitætheden er høj, får du nogle dejlige fedtstoffer, der holder dit blodsukker stabilt 🌱 Den perfekt velkomst – eller snack til gæster.
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på sunde snickers. God fornøjelse 💛
Saltede mandler - Opskrift på sprøde saltmandler i ovn
8 personer
Forberedelse: 5 min
Tilberedning: 15 min
Ingredienser
Saltede mandler
- 200 g mandler økologiske
- 1½ spsk. havsalt maldon
- Vand
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
- Hæld mandler, havsalt samt tildækkende vand på en pande.
- Lad mandlerne koge i ca. 10 minutter, indtil vandet er helt fordampet.
- Fordel mandlerne på en bageplade med bagepapir.
- Bag dine saltmandler i ca. 15 minutter, indtil de er tørre og sprøde.
Jeg elsker disse saltede mandler!