Bønnefritter
Glutenfri, veganske og fiberrige bønnefritter
Sprøde bønnefritter lavet på de fantastiske grønne bønner (haricot verts) 🌱 Jeg bruger altid økologiske og frosne haricot verts, havsalt og eventuelt olivenolie samt ekstra krydderier. De bliver helt klart sprødest med olivenolie, hvilket er virkelig lækkert. Det kan dog godt blive for tungt på hverdagsbasis, og derfor laver jeg dem faktisk oftest uden olie. Du kan med andre ord lave dine egne hjemmelavede bønne pomfritter, der er glutenfri, veganske og fiberrige. Den nemme løsning, når du gerne vil lave et sundere alternativ til dine hjemmelavede fritter i ovn.
Antiinflammatorisk kost
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på hasselback kartofler med persille. God fornøjelse 💛
Bønnefritter - Opskrift på sprøde, sunde bønne pomfritter
Ingredienser
Bønnefritter
- 300 g grønne bønner (frost)
- 1 spsk. olivenolie
- 1 tsk. havsalt (flager)
- 1 tsk. krydderier f.eks. chiliflager, gurkemeje, oregano, etc.
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
- Fordel de grønne bønner i en bageplade med bagepapir.
- Tilsæt saltflager - og tilsæt evt. olivenolie og ekstra krydderier.
- Bag dem i ca. 20 min., indtil de er sprøde og bløde.
- Vend dem 1-2 gange undervejs.
Kommentarer