Konfektkugler
Konfektkugler med dadler og toppings
Opskriften er nem, lækker og børnevenlig. Du skal blot blende ingredienserne sammen, forme konfektkuglerne med fingrene og rulle dem i lækkert drys – Mandler, kakaopulver, havregryn, chiafrø, lakridspulver eller kanelpulver.
Du skal blot blende ingredienserne sammen, forme dine konfektkugler samt rulle dem i lækkert valgfrit drys. Min favorit er helt klart hakkede mandler, der blev ristet på panden inden. Jeg kan også varmt anbefale dig at prøve rå lakridspulver, der smager vildt lækkert, hvis du altså kan lide lakrids.
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på sunde snickers og chokoladetrøfler. God fornøjelse 💛
Konfektkugler - Opskrift på sunde kugler med dadler
Ingredienser
Konfekt kugler
- 50 g friske dadler uden sten
- 50 g havregryn (evt. glutenfri)
- 30 g kokosolie
- 20 g tranebær eller rosiner
- 1 spsk. kakaopulver
Drys - Vælg selv imellem:
- 50 g mandler
- 2 spsk. kakaopulver
- 2 spsk. havregryn (evt. glutenfri)
- 2 spsk. chiafrø
- 2 spsk. lakridspulver
- 2 spsk. kanelpulver
Sådan gør du
- Fremgangsmåden er nemt og simpelt.
- Bland alle ingredienserne til konfektkuglerne sammen i en foodprocessor. Blend trøffelmassen fin. Form dine konfektkugler i store eller små kugler.
- Rul dem i valgfrit drys.
Wow, de er gode!
Vi spiste aalt for mange af disse sidste jul og kommer udentvivl også til det i år 🙂