Vegansk risalamande
Traditionel risalamande laves normalt på piskefløde
For at få den samme runde og cremede konsistens har jeg i stedet brugt denne økologiske kokosfløde. Alternativt kan jeg varmt anbefale soyaflødeskum eller laktosefri fløde fra Supermarkedet. bruger altid disse økologiske grødris, der er helt perfekte til risengrød, ris alamande og klatkager. Grødrisene koster 22 DKK pr. pakke – og til fire personer bruger jeg kun en halv pakke.
Antiinflammatorisk kost
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på vegansk risengrød. God fornøjelse 💛
Vegansk risalamande - Opskrift på sund risalamande med tranebær
Ingredienser
Vegansk risalamande
- 250 g risengrød kold
- 3 dl kokosfløde
- 2 tsk vaniljepulver
- 2 spsk agavesirup
- 30 g mandler smuttede
- 1 spsk kanelsukker drys
- 1 spsk søde tranebær drys
Sådan gør du
- Pisk fløde med vaniljepulver og sirup. Hak dine smuttede mandler fint og lad én være hel.
- Bland forsigtigt risengrød, pisket fløde og mandler.
- Top den med kokosmel og søde tranebær.
Kommentarer