Verdens bedste chokoladekage
Verdens bedste chokoladekage med chokolademousse – Verdens bedste fødselsdagskage, hvis du spørger mig! En rigtig chokoladekage skal laves med rigtig chokolade – og ikke blot kakaopulver. Det er i hvertfald min ærlige mening ❤️ Dette er en gammel opskrift, som jeg bruger igen og igen og igen og igen og igen!
Links til ingredienser
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på banankage og sund gulerodskage. God fornøjelse 💛
Verdens bedste chokoladekage - Opskrift på sund og lækker chokoladekage med chokolademousse
8 personer
Forberedelse: 20 min
Tilberedning: 30 min
Ingredienser
Verdens bedste chokoladekage
- 200 g mandler
- 125 g kokosolie
- 125 g kokossukker
- 1 tsk. vaniljepulver
- 200 g mørk chokolade smeltet
- 4 æg 4 æggehvider + 4 æggeblommer
- Havsalt
- 1 spsk kokosolie til formen
Chokolademousse
- 2 bananer
- 50 g bløde dadler
- 100 g fint kokosmel
- 3 spsk kakaopulver
- 1 spsk kaffeshot stærk kaffe
Sund chokoladekage
- Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
- Blend dine mandler til mandelmel i en foodprocessor. Tilsæt kokosolie, kokossukker og vaniljepulver. Tilsæt smeltet mørk chokolade, 4 æggeblommer og lidt havsalt. Blend dejen godt sammen!
- Pisk 4 æggehvider stive. Vend æggehviderne i dejen forsigtigt og langsomt.
- Smør formen på kokosolie. Hæld dejen ned i formen. Bag din chokoladekage i ca. 20-25 minutter.
- Afkøl kagen i køleskabet, mens du laver chokolademousse.
Chokolademousse
- Blend bananer og dadler i en foodprocessor.
- Tilsæt kokosmel, kakaopulver og kaffeshot.
- Fordel moussen over den afkølede chokoladekage.
Seriøst den bedste chokoladekage! Mine børn elsker den også. Og det bedste er at den kan spises med lidt bedre samvittighed.