Sunde cookies

Sunde cookies - Opskrift på glutenfri cookies med chokolade og nødder
Lækre og sunde cookies, der knaser i munden ❤️ Mine chokolade cookies smager så godt og er samtidig sunde og mindfulde. De er tilsat nødder og peanutbutter, og smagen minder lidt om lækre müslibarer. Du kan både spise dem som dessert og som en sund snack eller mellemmåltid. De er så nemme at lave – du skal bare mikse ingredienserne i en minihakker og forme kugler af dejen, som du trykker flade på en bageplade og bager i ovnen.

 

Sunde cookies og snacks er gode efter meditationer og sovemeditationer ❤️

Jeg har ofte sunde snacks med til mine yogaevents, fordi de er gode til at vække sanserne, efter kroppen har sovet, og sindet har været i et mindfuldt stadie. Jeg vil medbringe disse sunde cookies til næste yogaevent. Prøv selv at vække sanserne, og oplev effekten med disse cookies efter en yin yogaklasse eller meditation.

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på sunde dadelkugler og dadelkonfekt med kakao. God fornøjelse 💛

Sunde cookies - Opskrift på glutenfri cookies med chokolade og nødder
5 baseret på 2 anmeldelser

Sunde cookies - Opskrift på glutenfri cookies med chokolade og nødder

Ingredienser

Sunde cookies

  • 1 dl havregryn (glutenfri)
  • 2 stk. æg
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl chiafrø
  • 20 g mørk chokolade
  • 1 dl hasselnødder
  • 1 spsk. peanutbutter
  • 6 stk. bløde dadler uden sten
  • 20 g smør
  • 1 spsk. kokossukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 stk. appelsin (saften og skallen)

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175 graders varmluft.
  • Hak alle de tørre ingredienser i en minihakker eller blend dem sammen i en blender.
  • Tilsæt resten af ingredienserne lidt efter lidt, og hak, eller blend cookiedejen.
  • Kom lidt vand på hænderne, så dejen ikke klistrer. Rul 9-12 kugler af cookiedejen, og tryk dem ud på en bageplade med bagepapir, så de bliver helt flade.
  • Bag dine cookies i oven i 20 minutter.
  • Lad dem køle helt af, før du spiser dem. Opbevar dem i en lufttæt beholder - gerne på køl.