Cathrine underviser yogaklassen Vandelementet - Dyrk yin yoga for Nyrer- og Blære meridianerne online

25. december 2019

Vandelementet

Vandelementet, hygge og hjemmeyoga 💛 Jeg elsker vinterhyggen, men jeg er virkelig ikke gode venner med mørket. Jeg føler mig gladest, når jeg kan vågne med lyset. For flere år tilbage besluttede jeg mig for, at det skulle være slut med mørke tanker. Førhen følte jeg mig træt og trist om vinteren, mens jeg følte mig frisk og strålende om sommeren.

Kom i gang med vinteryoga – Gå til yogaklubben →

Vandelementet

Når det bliver vinter, skal vi have mere fokus på vandelementet (traditionel kinesisk medicin). Der er mange dejlige ting, som du kan gøre for at balancere vandelementet. Du kan tage en middagslur, gå offline, træk vejret, indånding og udånding, stilhed og drik. De aktive energibaner i vandelementet er blære og nyrer. Styrk kroppens naturlige udrensningsprocesser med yin yoga for vandelementet, hvor du stimulerer og strækker hele bagsiden af kroppen samt forsiden og indersiden af benene. Vi arbejder med stofskifte, reproduktion og seksualitet, energiniveau, hukommelse, søvn, hørelse, rygsmerter og knogler samt sexlyst, selvværd, viljestyrke og angst. Yogastillinger, der strækker disse to energibaner, kan være Butterfly, Deer eller Sleeping Swan.

Blære-energibanen

Denne energibane starter ved de inderste øjenkroge og løber op til midten af panden, toppen af hovedet, bagsiden af hovedet, ned langs siderne af rygsøjlen, ballerne, bagsiden af lårene, knæhaserne, læggene, hælene, siden af fødderne og slutter på ydersiden af lilletæerne.

Nyre-energibanen

Denne energibane starter ved svangbuen under fødderne og løber op til indersiden af fødderne, anklerne, indersiden af underbenene, knæene, inderlårene, midten af maven, midten af brystet og slutter under kravebenene.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.