Friske vietnamesiske forårsruller med sesam dip 🌱🌱🌱 Skønne vietnamesiske forårsruller med rispapir samt masser af friske og sprøde grønsager. Det er kun fantasien, der sætter grænser for lækkert og smagfuldt fyld. Jeg valgte gulerødder, rød peberfrugt, avocado, mango, forårsløg, spinatblade og persille. Derudover deler jeg opskriften på sesam dip – en asiatisk dip med tahin og soja. På @cathrineyoga finder du også opskrifterne på edamame hummus og sød kartoffel hummus 🌺
Se også:
Nyhed! Hjertemeditation >>
Nyhed! Online Yoga Retreat >>
Yoga Retreat på Møn 2019 >>
Yoga Retreat i Marokko 2019 >>
Vietnamesiske forårsruller
– Opskrift på friske forårsruller
10 friske forårsruller
Ingredienser
- 10 små rispapir pandekager (Skal ikke steges)
- 3 gulerødder
- 1 rød peberfrugt
- 1 avokado
- ½ mango
- 1 forårsløg
- 1 stor håndfuld babyspinat
- 1 dusk persille
Skyl alle grøntsagerne. Skær gulerødder, rød peberfrugt, mango, forårsløg og avokado i lange strimler. Hak persille.
Hæld kogende vand i en dyb tallerken, lad vandet køle lidt af og læg et papir ned ad gangen. Flad det bløde rispapir ud på et rent viskestykke. Tilsæt fyldet som lange strimler, fold siderne og rul stramt.
Spises som forårsruller – eller kan skæres ud som små sushi bidder.
Sesam dip
– Opskrift på asiatisk dip
1 portion
- 3 spsk. tahin uden salt
- 4 tsk. soja
- 3 tsk. sesamfrø
- 3 spsk. vand
- 1 spsk. citronsaft
- 3 spsk. sesamolie
- 1 fed hvidløg
- Lidt chiliflager
Bland alle ingredienserne til sesamdip.
Spis dine friske vietnamesiske forårsruller med sesam dip 🌱🌱🌱