Cathrine på badebroen ved Ystad Saltsjobad

23. september 2021

Turen går til Ystad Saltsjobad

Turen går til Ystad Saltsjobad! Alle par har godt af en romantisk weekend. Blot én fantastisk overnatning på Ystad Saltsjobad. Det var så tiltrængt for os. Sammen.

Vores første møde var en blinddate i Tivoli. Med sine blå sko, høje højde og søde smil overraskede han mig med middag på Nimb. Jeg havde ingen forventninger inden daten, men da vi tre timer senere sagde farvel (og på gensyn), havde jeg sommerfugle i maven. Der gik ikke mere end en lille måned, før vi kaldte os kærester. Når det følelses rigtigt, så holder jeg mig ikke tilbage – og det er jeg lykkelig for i dag.

Vi startede med at kalde os kæreste den 6. december 2013. Tiden er simpelthen fløjet afsted! Vi elsker begge at rejse – og vi har allerede formået at opleve en god bid af verden sammen. Vi startede på Fuerteventura, så Paris, Tenerife, Grand Canaria, Ystad, Singapore, Malaysia, Thailand, Berlin, Qatar, Vietnam og Sydfrankrig.

Videoblog fra Ystad Saltsjobad

I denne weekend besøgte vi endnu en gang vores kærestehotel, Ystad Saltsjöbad, der er det smukkeste og hyggeligste badehotel, jeg kender. Vi besøgte for første gang Ystad Saltsjöbad på vores 2-årsdag i december sidste år. Aldrig har jeg set så meget julepynt samlet på ét sted! Virkelig hyggeligt og stilrent. Denne gang var fornøjelsen en helt anden. Der er bare noget magisk over sensommer og højt solskinsvejr (se video).

Ystad Saltsjobad

Romantisk weekend

Lørdag d. 10. september kørte vi afsted til Ystad Saltsjöbad. Køreturen varede blot 1 time og 20 minutter fra Frederiksberg. Temperaturen var 21 grader, og solen stod højt på himlen. Vi ankom allerede til badehotellet kl. 11. Vi gik en lang tur langs vandet og spiste frokostbuffet på hotellet kl. 12.

Vi hoppede i badetøjet, tog vores fine badekåber på og brugte ca. 6 timer i spa- og poolområdet. Der var fri sauna, dampbad, spabad og pool indendørs – og flere spabade udendørs. Derudover var der selvfølgelig havet med en kæmpe badebro og en pool med bløde liggesenge.

Ystad Saltsjobad

The Creek Experience

Senere på eftermiddagen fik vi en hel eksklusiv spabehandling, nemlig ‘The Creek Experience’. Spabehandlingen tager ca. to timer, hvor vi, som par, blev guidet gennem 8 spa-ritualer baseret på ayurveda.

Ritualerne bestod bl.a. af fodbad, dampbad med forskellige ayurveda-dufte, sauna kombineret med iskrystaller, hamam-bad, hvor vi skulle skrubbe hinanden ind i sæbe, dampbad, hvor vi smurte hinanden ind i ler fra top til tå og mandelolie-behandling. Det er at forklare oplevelsen – den skal prøves. Hele spabehandlingen foregår nemlig bogstaveligtalt i en ‘Creek’, hvor der er blade og grene ned langs væggene, og der er vandfald, fuglemusik og dæmpet lys.

Hele oplevelsen kan varmt anbefales – særligt sammen med sin kæreste, mor eller gode veninde.

Tre-retters menu

Om aftenen fik vi en tre-retters menu i restauranten, hvor vi havde booket bord til kl. 20.45. Der var live musik og fyldt med gæster. Vi gik glade, rene, bløde og trætte i seng og glædede os allerede til den enorme morgenmadsbuffet, vi vidste, ventede os.

Søndag morgen vågnede vi op til den smukkeste havudsigt. Vi blev liggende lidt i sengen og nød udsigten. Vi gik en lang tur langs havet for at samle os en god sult – og kl. 10 satte vi os i restauranten udendørs og nød morgenmaden. Der var massere af sunde og nærende muligheder – vegansk, glutenfrit, groft og fiberrigt. Vi tjekkede ud af hotellet, hoppede i badetøjet, tog vores badekåber på og brugte igen 6 timer i spa- og poolområdet. Sikke en skøn weekend! Der er i den grad skruet op for kærlighedsbarometeret.

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.