HELSETIP #9 - økologisk fiskeolie

Sunde chokoflakes – opskrift

PÅSKESNACK – skønne, sprøde og ikke mindst glutenfrie cornflakestoppe med mørk chokolade og friskpresset appelsinsaft, der giver den dér “orange”-smag. Tre ingredienser – én opskrift :-)

chokoflakes cathrineyoga

Sunde chokoflakes

Ca. 10 cornflakestoppe

Ingredienser

*Dette produkt er ikke-laktosefrit. Brug alternativt vegansk chokolade. 

Smelt mørk chokolade i et vandbad og tilsæt friskpresset appelsinsaft under omrøring. Bland dine cornflakes i chokomassen og sørg for, at alle er dækket af chokolade. Fordel massen med en spiseske på bagepapir, og sæt toppene på køl i ca. 30 min., indtil de er hårde og sprøde.

chokoflager-jul-cathrineyoga2
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELSETIP #9 - økologisk fiskeolie