Bagte rødbeder

Bagte rødbeder - Opskrift på ovnbagte rødbeder med timian og saltflager
Der er et hav af skønne benefits i den lyserøde rodfrugt. Rødbeder er rig på kostfibre, hvorfor rødbeder styrker fordøjelsen og giver dig en lang mæthedsfornemmelse. Derudover indeholder rødbeder betanin, der giver den røde farve. Det er ikke alle, der kan nedbryde betanin, hvilket medfører til lyserødt tis. De høje niveauer af vitaminer, mineraler, folsyre og kalium er også vigtige for kroppens funktioner. Du kan finde flere sunde rødbedeopskrifter nedenfor!

 

Det eneste du skal bruge

  • Rødbeder
  • Frisk timian
  • Frisk persille
  • Oregano
  • Havsalt
  • Olivenolie

 

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve min lækre opskrift på bagte rodfrugter. God fornøjelse 💛

Bagte rødbeder - Opskrift på ovnbagte rødbeder med timian og saltflager
5 baseret på 1 anmeldelser

Bagte rødbeder - Opskrift på ovnbagte rødbeder med timian og saltflager

Ingredienser

Bagte rødbeder

  • 300 g rødbeder , pastinakker, gulerødder, søde kartofler eller knoldselleri
  • 1 bundt timian (frisk)
  • 1 bundt persille (frisk)
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. havsalt
  • 1 spsk. olivenolie

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175 graders varmluft.
  • Skræl, snit og skær rødbederne i aflange stykker. Tilsæt krydderier, saltflager og godt med olivenolie.
  • Bag dine rødbeder i ca. 15 minutter, indtil de er møre (og sprøde).
  • Spis rødbeder som tilbehør til aftensmaden, til frokost - eller som en lækker aftensnack.