Rødbedebøffer

Rødbedebøffer med quinoa, rødbede og antiinflammatoriske krydderier – Disse vegetarbøffer er perfekte til din vegetarburger – eller sammen med ovnbagte grønsager og hummus. Rødbedebøfferne er lavet på sunde og nærende ingredienser, som er super skønt for kroppen. Opskriften er en videreudvikling af mine populære quinoabøffer – Find opskriften nedenfor.

5 baseret på 1 anmeldelser

Rødbedebøffer - Opskrift på vegetarbøffer med quinoa og rødbede

Ingredienser

Rødbedebøffer

  • 100 g quinoa kogt (50 g tørret)
  • 100 g rødbede
  • 1 stk. løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. paprika (stødt)
  • 1 tsk. havsalt
  • ½ dl havregryn (glutenfri)
  • 2 stk. æg
  • 2 spsk. kokosolie (stegning)

Sådan gør du

  • Kog quinoa i letsaltet vand (1 del quinoa og 2 del vand).
  • Riv rødbede, løg og hvidløg med et rivejern, så dine quinoabøffer bliver ensartede. Bland rødbede, løg og hvidløg efterfulgt af paprika, havsalt og peber. Tilsæt quinoa, havregryn og æg.
  • Lad blandingen hvile i 10 minutter.
  • Steg dine rødbedebøffer i olie.