Quinoabøffer

Lækre og smagfulde quinoabøffer med quinoa, løg, hvidløg og paprika 🌿 Jeg kan på det varmeste anbefale dig at prøve mine sprøde veggie-bøffer, som har den lækreste smag af umami. Mine quinoabøffer helt perfekte til en vegetarburger – eller sammen med stegte grønsager og hjemmelavet hummus.

Antiinflammatorisk kost – Spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

5 baseret på 5 anmeldelser

Quinoabøffer - Opskrift på sprøde og sunde vegetarbøffer med quinoa

Ingredienser

Quinoabøffer

  • 200 g quinoa (kogt)
  • 1 stk. løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk. ingefær (stødt)
  • 1 tsk. paprika (stødt)
  • 0,5 tsk. havsalt
  • 0,5 dl havregryn
  • 2 stk. æg
  • 0,5 spsk. kokosolie (stegning)

Sådan gør du

  • Kog quinoa i letsaltet vand (1 del quinoa og 2 del vand).
  • Riv løg og hvidløg med et rivejern, så dine quinoabøffer bliver ensartede. Bland løg og hvidløg efterfulgt af ingefær, paprika, havsalt og peber. Tilsæt quinoa, havregryn og æg.
  • Lad blandingen hvile i 10 minutter.
  • Steg dine quinoabøffer i olie.