Portobello burger

Portobello burger - Opskrift på verdens lækreste vegetarburger - Glutenfri

Portobello burger med den lækreste vegetarbøf, stegte løgringe, pesto, spinat og tomat 🌱 Lyder det ikke lækkert? Prøv denne vegetarburger uden hakkebøf – i stedet med en sprød og lækker vegetarbøf. Bøfferne er lavet på linser eller quinoa. Du kan også tilføje en skive økologisk ost, hvis du drømmer om en vegetarisk cheeseburger.

Tip! Du kan enten lave mine quinoabøffer, linsebøffer eller rødbedebøffer. Disse tre opskrifter på vegetarbøffer minder meget om hinanden, men de er stadig unikke og har forskellige smagsnuancer – Find opskrifterne nedenfor.

Portobello burger - Opskrift på verdens lækreste vegetarburger - Glutenfri

Portobello burger - Opskrift på verdens lækreste vegetarburger

Ingredienser

Portobello burger

  • 2 stk. portobellosvampe og olivenolie
  • 1 stk. vegetarbøf (se opskrifter)
  • 1 håndfuld spinatblade
  • 3 stk. tomatskiver
  • 3 stk. agurkskiver
  • 1 tsk. grøn pesto
  • 2 stk. stegte løgringe
  • 1 skive ost

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175 graders varmluft.
  • Vask dine to portobellosvampe og fjern stokkene. Bag dine "burgerboller" med lidt olivenolie i ca. 15 minutter.
  • Byg burgeren op: Burgerbolle, spinatblade, tomatskiver, vegetarbøf, tomatskiver, pesto, stegte løgringe, ost og burgerbolle.