Veggiebøffer

Krydrede linsebøffer med røde linser og antiinflammatorisk krydderier 🌱 Jeg er helt vild med disse skønne vegetarbøffer, der er helt perfekte til en vegetarburger – eller sammen med stegte grønsager og humus. Humus kan laves på 100 forskellige måder.

Antiinflammatorisk kost – Spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Veggiebøffer - Opskrift på sunde vegetarbøffer med linser

Ingredienser

Veggiebøffer

  • 200 g røde linser (kogt)
  • 1 stk. løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. gurkemeje (stødt)
  • 1 tsk. karry (stødt)
  • 1 tsk. paprika (stødt)
  • 0,5 tsk. havsalt
  • ½ dl havregryn
  • 2 stk. æg
  • 2 spsk. kokosolie (stegning)

Sådan gør du

  • Kog linser i letsaltet vand (1 del linser og 2 del vand).
  • Riv løg og hvidløg med et rivejern, så dine linsebøffer bliver ensartede. Bland løg og hvidløg efterfulgt af gurkemeje, karry, paprika, havsalt og peber. Tilsæt linser, havregryn og æg.
  • Lad blandingen hvile i 10 minutter.
  • Steg dine linsebøffer i olie.