5 ideer til haveinspiration og projekter til haven

14. september 2021

Haveinspiration

Haveinspiration og sommerlykke 💛 Jeg elsker den danske sommer. Jeg glæder mig til at få jord under neglene, når vi får nøglerne til drømmehuset om lidt! Haven består af et smukt drivhus, to højbede, fliseterrasse, flagstang og en græsplæne mod vest. Det er med den største ydmyghed (og tålmodighed), at jeg vil kaste mig over haveprojektet. Jeg forestiller mig ikke, at vi bliver selvforsynende lige med det samme. Kan du anbefale en god havebog for begyndere?

Vi skal have “installeret” et smart selvvandingssystem, så det passer til vores livsstil. Jeg har hørt, at det er REN mindfulness at have en have – få jord under neglene, plante blomster og planter, grønsager og urter samt pynte op med lys og krukker. Jeg drømmer om at nyde aftenteen til markudsigt og solnedgang.

Haveinspiration - Have inspiration og projekter til haven

Haveinspiration

Reklamelinks:

  1. Mars hobby drivhus
  2. Havebord Ellos
  3. Vandkande H&M
  4. Friendly Flowers Bee Mix
  5. Bogen “Drivhuset”
  6. Lyskæde

Kom i gang med yoga og indre havearbejde 💛

I mit store yogabibliotek finder du altid 5 gratis yogavideoer, som du kan nyde. Du kan også downloade Cathrine Yoga app’en → og få adgang direkte på din iPhone, iPad eller smartphone. Cathrine Yoga app’en er downloadet mere end +25.000 gange og indeholder også +150 gratis opskrifter. Namasté 😍

Cathrine Yoga appen

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.