Cathrine viser en yin yogastilling fra Cahtrine Yoga Online

3. oktober 2021

Online yin yoga – Prøv en gratis yogavideo

Start din selvkærlige rejse med online yin yoga, hvor jeg guider alle de klassiske yin yoga grundstillinger. Alle kan deltage, og jeg giver en grundig gennemgang af alle de klassiske yin yoga stillinger. Stræk dig glad, sund og rask! Yogaklasserne ligger inde på yogabiblioteket.

Online yin yoga

Yin yoga er en groundende, stille og meditativ yogastilart. Har du skabt et liv, hvor der ikke er tid til at være dig? Yin yoga er en date med dig selv. Yin yoga foregår i et roligt tempo, hvilket sætter nuet i fokus. Tid til at mærke, genoplade og reflektere. Tid til nærvær, nydelse og mig-tid.

Yin yoga bygger på en funktionel tilgang til kroppens anatomi og fysiologi. Man vælger at fokusere på det funktionelle frem for det æstetiske. Det betyder, at vi fokuserer på yogastillingens funktion (fokusstræk) fremfor stillingens æstetik. Vi er alle bygget forskelligt, og derfor bør stillingerne også tilpasses vores unikke kroppe. Hvad, der er medicin for én yogaelev, kan være gift for en anden yogaelev. Det er op til dig at mærke efter. Yin yoga handler dybest set om at mærke fokusstrækket og i mindre grad om, hvordan man ser ud. Den funktionelle tilgang er mere selvkærlig og skaber plads til selvaccept og højere selvværd. Når vi lærer at acceptere os selv, som vi er, kan vi leve mere frit. Der er intet facit – rigtigt eller forkert.

Kom i gang med yoga: Bliv medlem →

Online yin yoga - Gratis yin yoga med Cathrine Koefoed (15 minutter)

Yin yoga fordele

 • Styrk åndedrættet, immunforsvaret og fordøjelsen!
 • Styrk dit selvværd
 • Balancer nervesystemet
 • Smidiggør muskler og bindevæv (Yin Yoga)
 • Styrk muskler, sener og led (Yin Yang Yoga)
 • Giv slip på smerter og spændinger
 • Giv slip på angst, vrede, ked af det hed og tankemylder
 • Skab plads til selvkærlighed og selvaccept
 • Skab plads til sindsro, sjælefred og velvære
 • Yoga, meditation og mindfulness for alle!

Kom i gang med yoga 💛

I mit store yogabibliotek finder du altid 5 gratis yogavideoer, som du kan nyde. Du kan også downloade Cathrine Yoga app’en → og få adgang direkte på din iPhone, iPad eller smartphone. Cathrine Yoga app’en er downloadet mere end +25.000 gange og indeholder også +150 gratis opskrifter. Namasté 😍

Cathrine Yoga appen

Kommentarer

1 response to “Online yin yoga – Prøv en gratis yogavideo

 1. Hej kære Cathrine Yoga

  Jeg er abbonent på Cathrine Yoga og er meget glad for det. Jeg vil gerne give min datter et abbonement er det muligt at have et familie abbonement eller give eksempelvis meditationerne i gave
  Mange tak Kærlig hilsen Mie Sand🙏💖💘❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.