Chokoladepandekager

Chokoladepandekager - Opskrift på brunchpandekager med chokolade!

Hvis du ligesom jeg elsker både pandekager og chokolade, vil du med garanti synes om denne opskrift. Disse lækre og luftige pandekager har ikke kun en skøn tekstur, men også en let og skøn smag af chokolade og nødder. Opskriften er perfekt til en langsom morgen og er rigtig nem at lave, så du kan let tage hele familien med i køkkenet til pandekagebagning. Jeg bruger ikke selv fedtstof, når jeg bager dem, da jeg synes, at de får en dejlig glat og fin overflade uden. Men hvis du har en pande, der ikke er så glad for at slippe det, du kommer på den, kan du sagtens komme lidt smagsneutral olie på panden. Servér gerne pandekagerne med din yndlingstopping – jeg er personligt helt vild med smeltet chokolade, ahornsirup og friske bær til disse pandekager, men det er næsten kun fantasien, der sætter grænser!

Chokoladepandekager - Opskrift på brunchpandekager med chokolade!

Chokoladepandekager - opskrift på lækre brunchpandekager med chokolade

Ingredienser

Chokoladepandekager

  • 2 dl hvedemel
  • 1½ tsk. bagepulver
  • 2 tsk. bage-kakaopulver
  • 4 spsk. ahornsirup
  • 1 dl havredrik
  • 1½ håndfuld mandler
  • 40 g mørk chokolade
  • 1 tsk. olie til stegning

Sådan gør du

  • Rør hvedemel, bagepulver og kakaopulver sammen i en skål.
  • Tilsæt ahornsirup og havredrik, og pisk det hele sammen.
  • Du kan komme lidt mere havredrik i, hvis du ønsker tyndere pandekager.
  • Hak mandler og chokolade groft, og vend det i dejen.
  • Bag pandekagerne på en middelvarm pande.
  • Tip! Hvis du elsker chokolade, kan du evt. smelte lidt mørk chokolade i et vandbad og komme den oven på pandekagerne inden servering.