Ferrero Rocher-kugler
Sunde og lækre Ferrero Rocher kugler
Denne sundere udgave af Ferrero Rocher kan få de flestes mund til at løbe i vand! Kuglernes masse består af dadler, sorte bønner, havregryn, ristede hasselnødder og smeltet chokolade og er rullet i groft blendede hasselnødder. Hvis du ønsker nogle endnu sødere og mere autentiske Ferrero Rocher-kugler kan du efterfølgende overtrække dem med smeltet mælkechokolade. Dette er en opskrift, hvor alle kan være med, store som små.
Det skal du bruge
- 170 g hasselnødder
- 80 g havregryn
- 240 g kogte sorte bønner (evt. fra dåse)
- 50 g mælkechokolade
- 200 g bløde dadler, udstenede
- 20 g kakaopulver
- ½ spsk. kokosolie
Du kan også prøve at lave mine lækre opskrifter på chokoladetrøfler med et strejf af jul, marcipantrøfler og disse lækre cornflakestoppe 😋 God fornøjelse!❤️
Ferrero Rocher-kugler - opskrift på sunde og lækre hjemmelavede Ferrero Rocher-kugler
30 stk.
Forberedelse: 30 min
Tilberedning: 60 min
Ingredienser
Ferrero Rocher-kugler
- 170 g hasselnødder
- 80 g havregryn
- 240 g kogte sorte bønner (evt. fra dåse)
- 50 g mælkechokolade
- 200 g bløde dadler, udstenede
- 20 g kakaopulver
- ½ spsk. kokosolie
Sådan gør du
- Rist hasselnødderne på en tør pande ved middelvarme, til skallerne begynder at slippe.
- Kom hasselnødderne i et rent viskestykke, og gnid dem mod hinanden, til skallerne slipper.
- Sortér 30 stk. pæne hasselnødder fra, der skal bruges til at komme ind i kuglerne senere.
- Kom 100 g hasselnødder i din foodprocessor, blend dem groft, og gem det til senere.
- Blend 40 g hasselnødder og havregryn til en mellignende konsistens.
- Skyl bønnerne godt, og smelt chokoladen over et vandbad.
- Kom dadler, bønner, smeltet chokolade, kakaopulver og kokosolie i foodprocessoren, og kør det hele til en ensartet masse.
- Sæt massen på køl i en time.
- Tril kugler af dejen, og kom en hasselnød ind i midten.
- Rul kuglerne i de groft blendede hasselnødder, der blevet sorteret fra tidligere.
- Kom kuglerne på køl indtil servering.
De lækreste ferrero rocher! 😀