Hjemmelavet bounty barer

Hjemmelavet bounty - Opskrift på sunde bounty barer med 4 ingredienser
Hjemmelavet bounty barer – Jeg kan på det varmeste anbefale disse sunde bounty barer, som er lavet på blot fire ingredienser. Hjemmelavet bounty smager bare bedre end de traditionelle. Opskriften er nem, glutenfri og uden tilsat sukker.


Holdbarhed på bounty barer

De kan let opbevares på køl i 3-4 dage i en lufttæt beholder eller i fryseren i flere uger, hvis du altså kan holde dig fra dem så længe! De har dog bedst af lige at stå nogle minutter inden servering, hvis de har været på køl, eller længere tid, hvis de har været på frys. De er supernemme at lave, så tag endelig dine børn, venner eller veninder med i køkkenet til lidt kvalitetstid.

Hjemmelavet bounty barer

Når du køber en kokosmælk til denne opskrift, så vælg en uden stabilisatorer, da det gør, at du kan skille den fede del af kokosmælken fra vandet. Sæt også gerne din kokosmælk på køl inden brug, da det gør, at kokosmælken deler sig, så du kan frasortere den fede del, da du kun skal bruge den – hvis der kommer for meget væske med i opskriften, sætter bountybarerne sig nemlig ikke helt, og væske kan trænge ud gennem chokoladen. Køb derfor heller ikke en lightudgave. 1 dåse på 400 ml skulle være nok til denne opskrift, men det afhænger selvfølgelig af, hvor fed kokosmælken er, så køb evt. 2, hvis du vil være helt sikker.

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine sunde julekugler med kokos 💛

Hjemmelavet bounty - Opskrift på sunde bounty barer med 4 ingredienser
5 baseret på 2 anmeldelser

Hjemmelavet bounty barer - Opskrift på sunde bounty barer

Ingredienser

Hjemmelavet bounty

  • 1 dåse kokosmælk (kun kokosfedtet)
  • 150 g groft kokosmel
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 0,5 tsk. havsalt
  • 80 g mørk chokolade

Sådan gør du

  • Stil din kokosmælk på køl i en times tid, så kokosfedtet flyder til toppen og stivnes. Herefter åbnes dåsen og kokosfedtet hældes ned i en skål (ca. 200 ml).
  • Det flydende kokosvand kan du drikke, mens du laver dine sunde bounty barer.
  • Bland kokosfedtet sammen med kokosmel, vaniljepulver og havsalt. Massen skal være fast og saftige.
  • Find en frysevenlig bøtte (ca. 12 x 9 cm). Du kan også bruge en firkantet madkasse. Læg et stykke bagepapir ned i bøtten og klip kanterne til.
  • Fordel din kokosmasse i bøtten. Lad dine bounty barer stå i fryseren i ca. 20-30 minutter. Skær dem ud med en ekstra skarp kniv.
  • Smelt chokoladen og vend bounty barerne i chokolade. Gerne flere gange. Drys ekstra kokos ovenpå.
  • Opbevar dem i en lufttætbeholder.