Forårssalat med spidskål
Grøntsager både til frokost og aftensmad
Jeg spiser altid masser af grønsager i alle regnbuens farver til både frokost og aftensmad, hvor grønsagerne er den primære del af måltiderne. Jeg elsker at mikse rå grønsager på kryds og tværs tilsat marinader lavet på sunde fedtstoffer. Jeg er inspireret af mine alle eksotiske yogarejser i Asien og Afrika. Jeg holder mig glad, sund og rask med nærende måltider, hjemmeyoga og ting, der giver mig energi og gør mig glad.
Antiinflammatorisk kost
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på rødbedesalat med avocado, grøn bønnesalat eller kålsalat med sesamdressing. God fornøjelse 💛
Forårssalat med spidskål - Opskrift på salat med spidskål, purløg, agurk, tomat og avocado
Ingredienser
Forårssalat med spidskål
- ½ spidskål
- 1 avocado
- 10 tomater
- ½ agurk
- 1 bundt purløg
- 1 spsk græskarkerner valgfrit
Sådan gør du
- Hak spidskål og avocado i grove tern og "ryst" det sammen i en skål med låg.
- Vend de øvrige snittede ingredienser i salaten.
Super lækker forårssalat 🙂