Glutenfri vafler
Glutenfri vafler
Vaffel-opskriften kan laves med både almindelig havregryn og glutenfri havregryn. Glutenfri havregryn smager præcis som de almindelige. Du kan købe glutenfri havregryn i de fleste supermarkeder, i en helsekost eller over nettet ❤️
Hjerteformet vaffeljern
Jeg købte mit fine vaffeljern sidste år, og det holder bare. Det er virkelig nemt at rengøre, og vaflerne løsner sig fint fra vaffeljernet, når jeg bruger kokosolie. Jeg steger faktisk altid i kokosolie, da jeg er vild med kokossmagen. Jeg oplever desuden, at vafler (og pandekager) blive sprødere og lækrere udenpå.
Antiinflammatorisk kost
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min opskrift på glutenfri kage eller mine glutenfri fastelavnsboller 💛
Glutenfri vafler - Opskrift på sprøde og sunde vafler med havregryn
Ingredienser
Glutenfri vafler
- 150 g havregryn
- 3 dl mælk
- 2 stk. æg
- 1 tsk. vaniljepulver
- 1 tsk kokosolie (vaffeljern)
Topping
- 1 tsk. agavesirup
- 1 spsk. rosiner
- 5 skiver banan
Sådan gør du
- Blend dine havregryn til mel i en minihakker.
- Pist havregryn, mælk, æg og vaniljepulver sammen.
- Tænd dit vaffeljern (niveau 6), smør jernet med kokosolie på begge sider, luk jernet og vent.
- Hæld vaffeldejen på jernet.
- Lad din vaffel bage i ca. 5-10 minutter. Du kan toppe dine sprøde morgenmadsvafler med sirup
Kommentarer