Gurkemeje latte

Gurkemeje latte - Opskrift på antiinflammatorisk drik - Golden milk
Gurkemeje latte lavet på den lækreste havredrik 🌱 Jeg er inspireret af det ayurvediske køkken, hvor naturens plante-ingredienser healer kroppen indefra. Du skal bruge havredrik, honning samt antiinflammatoriske krydderier. Drik dig glad, sund og rask ❤️ Gurkemeje består af det aktive stof “curcumin”, som anvendes indenfor den ayurvediske urtemedicin. Stoffet har en antiinflammatorisk effekt på kroppen indefra. Husk altid lave drikken med sort peber, da sort peber fremmer optagelsen af curcumin i blodet.

 

Ayurvedisk drik – Golden latte

Ayurveda er Indiens holistiske sundhedssystem, der integrerer krop og sind med naturen. Ayurveda betyder ”livets videnskab” på sanskrit og er baseret på ældgamle vediske skrifter. Ayurveda er et mere end 5.000 år gammelt system og dermed verdens ældste sundhedsvidenskab om et langt, sundt og lykkeligt liv i balance med naturens elementer, årstider og cyklusser. Ayurveda er baseret på en holistisk tilgang, hvilket betyder, at menneskets sundhed skal ses som en helhed. Helheden er større end summen af delene. Ayurveda er nøglen til din naturlige balance og dermed genfinde forbindelsen imellem krop og sind. Golden latte er blot én af mange unikke opskrifter med krydderier, som styrker kroppen indefra – gurkemeje, kanel og sort peber.

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve min lækre opskrift på Hjemmelavet chai latte. God fornøjelse 💛

Gurkemeje latte - Opskrift på antiinflammatorisk drik - Golden milk
5 baseret på 2 anmeldelser

Gurkemeje latte - Opskrift på antiinflammatorisk drik - Golden milk

Ingredienser

Gurkemeje latte

  • 5 dl havredrik
  • 2 tsk. agavesirup
  • 2 tsk. gurkemeje (stødt)
  • ½ tsk. kanel (stødt)
  • ⅓ tsk. sort peber (stødt)

Sådan gør du

  • Start med at lave en lille "paste" af agavesirup eller honning, gurkemeje, ægte kanel og sort peber. Tilføj evt. lidt varmt vand.
  • Varm din havredrik op i en kasserolle.
  • Når havredrikken er varm, hældes den over pasten, og der røres rundt.
  • Du kan evt. skumme blandingen tilslut, hvis du ønsker skum!