Havregrynsmuffins
Havregrynsmuffins ♥ Prøv opskriften på nemme og sunde muffins med havregryn, banan og nødder. Jeg har eksperimenteret med ingredienserne i mine morgenmadsmuffins og tilsat lidt ekstra godt, hvilket gør dem grovere og mere sprøde. De tager kun 10 minutter at lave!
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på banankage, æblemuffins med kanel og raw gulerodskage. God fornøjelse 💛
Havregrynsmuffins - Opskrift på sunde muffins med havregryn og banan
4 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 20 min
Ingredienser
Havregrynsmuffins
- 1 stk. banan
- 2 tsk. kokosolie
- 2 stk. æg
- 2 dl granola eller havregryn
- 1 dl havregryn
- 1 dl fuldkornsrismel
- 2 tsk. bagepulver
- 30 g mandler (hakkede)
- 1 tsk. vaniljepulver
- 0,5 tsk. havsalt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 graders varmluft.
- Pisk alle ingredienser sammen.
- Smør dine muffinsforme og fordel dejen i muffinsforme.
- Bag dem i ca. 20 minutter, indtil de er lysebrune.
Kan anbefales, når du skal have gæster til brunch!