Hjemmelavet bodyscrub DIY

Hjemmelavet bodyscrub DIY - Opskrift på hjemmelavet scrub med sukker
Hjemmelavet bodyscrub… Mmmmm! Her får du min lille “gør-det-selv”-guide til verdens bedste bodyscrub. Du skal bruge økologisk citrussaft, kokossukker og en koldpresset olie. Kokosolie, olivenolie og hørfrøolie er fine olier.

 

Hjemmelavet bodyscrub – Gør noget godt for dig selv

Det er så vigtigt, at vi plejer og passer på os selv. Det handler om selvkærlighed, opmærksomhed og hvile. Vi kvinder har brug for ro. Vi skal huske at stoppe op og spørge os selv, hvordan vi virkelig har det. En hjemmelavet bodyscrub er et fint sted at starte, hvis du vil gøre noget godt for dig selv. Den emmer af selvkærlighed, mindfulness og selvforkælelse.

Citroner

Citrusfrugter virker stykende og helende på kroppen, da de er rige på C-vitaminer samt antioxidanter. Jeg drikker f.eks. også et glas vand med en halv citrus for at booste mit immunforsvar og derved forebygge sygdom. Rent kosmetisk virker citrusfrugten bakteriedræbende og er specielt god mod uren hud – såvel også almindelig hud, som min egen. Hudens collagen, der holder sammen på alle hudcellerne, har et stort behov for C-vitamin. Danner huden collage optimalt, vil huden virke mere elastisk og lækker – og yngre. Når jeg bruger scrub’en selv, kan jeg mærke hvordan, den sviger lidt og opstrammer huden ret kraftigt.

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på hjemmelavet bodylotion, hjemmelavet deodorant og hjemmelavet læbescrub. God fornøjelse 💛

Hjemmelavet bodyscrub DIY - Opskrift på hjemmelavet scrub med sukker
5 baseret på 3 anmeldelser

Hjemmelavet bodyscrub DIY - Opskrift på bodyscrub med sukker og citron

Ingredienser

Hjemmelavet bodyscrub

  • 2 spsk citrussaft
  • 125 g sukker kokossukker eller rørsukker
  • 1 spsk olie kokosolie eller olivenolie (flydende)

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser sammen!