Hjemmelavet müsli
Hjemmelavet müsli med mandler, kokossukker, kanel og havsalt. Nøj, det er lækkert og sprødt! Jeg vil vove at påstå, at denne nemme og lækre morgenmüsli smager bedre end honningristet müsli. Knasende sprød, sødt og saltet granola. Jeg bruger kokossukker, der er en naturlig form for sukker, der giver den skønneste smag af karamel. Kokossukker påvirker blodsukkeret langt mindre end almindelig hvidt sukker – også i kombination med mandlerne. Du kan finde flere nemme og lækre morgenmadsidéer under denne opskrift.
Links til ingredienser:
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på smoothie bowl med jordbær God fornøjelse 💛
Hjemmelavet müsli - Opskrift på glutenfri müsli med kanel
8 serveringer
Forberedelse: 5 min
Tilberedning: 15 min
Ingredienser
Hjemmelavet müsli
- 2 håndfulde mandler
- 1 spsk. kokosolie
- 1 spsk. vand
- 2 spsk. kokossukker
- 0,5 tsk. havsalt
Sådan gør du
- Rist finthakkede mandler gyldne på en pande med middelvarme. Tilsæt kokosolie, vand, kokossukker, kanel og havsalt.
- Skrue op for høj varm. Sørg for, at kokossukkeret er smeltet godt, og massen er karamelagtig.
- Hæld massen over på bagepapir, og lad det er køle af.
- Spis din müsli som topping ovenpå syrligt produkt.
- Bør opbevares i en lufttætbeholder i maks en uge.
Ser SÅ godt ud 😀