Juletrøfler med hasselnødder
Dadelkugler er et sikkert hit hos de fleste, og disse juletrøfler er med garanti ingen undtagelse. Disse juletrøfler kræver kun 4 ingredienser og er både lette og hurtige at lave – her kan alle være med! Trøflerne gør sig godt både på julebordet eller som en lille energirig snack i madpakken. Du kan let skifte brunkagekrydderierne ud med lakrids, kokos, havregryn eller hindbærstøv, hvis trøflerne skal passe til en anden lejlighed – det er kun fantasien, der sætter grænser.
Juletrøfler
- 200 g bløde dadler uden sten
- 100 g hasselnødder
- 2 spsk. kakaopulver
- 1-2 tsk. brunkagekrydderi
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på julesmåkager eller marcipantrøfler. God fornøjelse 💛
Juletrøfler med hasselnødder - Opskrift på trøfler med dadler og kakao
15-20 stk.
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 15 min
Ingredienser
Juletrøfler
- 200 g bløde dadler uden sten
- 100 g hasselnødder
- 2 spsk. kakaopulver
- 1-2 tsk. brunkagekrydderi
- 50 g hasselnødder (pynt)
Sådan gør du
- Rist hasselnødderne på en varm og tør pande i ca. 5 minutter.
- Kom hasselnødderne ind i et rent viskestykke og rul dem, så skallerne kommer af
- Kør dadler, de afskallede hasselnødder og kakaopulver i en foodprocessor.
- Tilsæt 1 tsk. brunkagekrydderi til massen, og smag den eventuelt til med lidt mere.
- Rul kugler af massen.
- Kom hasselnødderne i en foodprocessor, og hak dem groft.
- Vend juletrøflerne i hasselnødderne.
- Opbevar kuglerne på køl, og server dem afkølede.
Kommentarer