Koldskål med jordbær
Koldskål med jordbær – uden tilsat sukker 💛 Koldskål med sprøde og økologiske kammerjunker er noget af det skønneste på en varm sommerdag. Hver eneste sommer (eller forår) vender jeg tilbage til opskriften på denne dejlige sommerdessert. Jeg elsker at tilsætte friske jordbær, men du kan også undvære dem, hvis det bliver for “sukkersødt” til dig! Du kan toppe med kammerjunker, mysli, granola eller jordbær.
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på sund jordbærmilkshake, yoghurt ispinde med jordbær eller nicecream med jordbær. God fornøjelse 💛
Koldskål med jordbær - Opskrift på sund koldskål uden tilsat sukker
4 personer
Forberedelse: 5 min
Tilberedning: 5 min
Ingredienser
Koldskål
- 5 dl plantemælk
- 5 dl yoghurt (alle typer)
- 1 håndfuld jordbær
- 1 tsk. citronsaft
- 2 spsk. agavesirup
- 1 tsk. vaniljepulver
Sådan gør du
- Blend alle ingredienserne sammen.
- Smag til med ekstra jordbær, citronsaft eller agavesirup.
- Nydes med kammerjunker, granola eller mysli.
Hvor er det bare forfriskende med jordbær i en koldskål. Jeg glæder mig til at kunne høste mine egne jordbær fra haven til koldskålen og hjemmelavet nicecream 😉