Mandelsmør

Hjemmelavet Mandelsmør

Hvis du ligesom jeg elsker nøddesmør, kan jeg varmt anbefale, at du prøver denne cremede mandelsmør lavet på mandler.

Mandelsmør

Den milde, cremede og runde nøddesmag er rigtig god i både bagværk, dressinger og smoothies – men den er også fantastisk ovenpå på frugt, brød, morgengrød og meget mere. Den er overraskende let at lave og kan nemt holde sig i 2-3 måneder på køl, hvis du kommer den i et skoldet og lufttæt glas.

Du kan også prøve min opskrift på Hjemmelavet nutella med hasselnødder eller Nutella hummus.

Antiinflammatorisk kost 

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan prøve mine lækre antiinflammatoriske opskrifter på morgenmad her: havregrød, speltgrød og hirsegrød med kokoschips.

God fornøjelse 💛

Hjemmelavet Mandelsmør

Mandelsmør - opskrift på mild og cremet nøddesmør

Ingredienser

Mandelsmør

  • 200 g mandler
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk. kokossukker (valgfrit)

Sådan gør du

  • Rist mandlerne kort på en tør pande ved middel varme.
  • Kom de afkølede mandler, salt og kokossukker i en foodprocessor.
  • Blend mandlerne til du opnår den ønskede konsistens.
  • Tip! Du kan også bruge andre nødder eller pifte din mandelsmør op med eksempelvis kanel og kakao.