Couscoussalat med avocado

Couscoussalat med avocado - Opskrift på smagfuld, sund couscous salat

Couscoussalat med avocado og grønne lækkerier 🌱 Maden er fuldkommen fantastisk på Zanzibar. Vi spiser masser af dejlige frugter, grønsager og eksotiske urter (og frisk fisk til alle fiske-elskere). Det er verdens klasse at smage afrikanske retter. Det er overraskende for mig, at couscous indgår i mange afrikanske retter. Derudover spiser vi godt med avocado, peberfrugter, tomater, agurker samt alle former for grove grønsager, som enten steges eller koges. Stort smil fra Zanzibar!

Der findes to slags couscous:

Couscoussalat med avocado - Opskrift på smagfuld, sund couscous salat

Couscoussalat med avocado - Opskrift på sund salat med couscous

Ingredienser

Couscoussalat

  • 2 dl couscous
  • 2 dl vand
  • ¼ tsk havsalt
  • 4 dl edamamebønner
  • 1 stk. agurk
  • 2 stk. avocado
  • 1 stk. forårsløg
  • 1 bundt persille

Dressing

  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 3 spsk. olivenolie
  • 0,5 tsk. havsalt

Sådan gør du

  • Kog letsaltet vand og hæld det over dine couscous.
  • Brug gerne et piskeris, så de ikke klumper sammen.
  • Lad dem trække i ca. 12 minutter.
  • Hæld dem i en sigte og lad risene køle en smule af.
  • Bland edamame-bønner, agurk, avocado, forårsløg, persille samt afkølet couscous.
  • Lav den dejlig dressing hertil, og vend dressingen i salaten.