Mangosmoothie

Lækker cremet mangosmoothie
Denne skønne og næringsrige solskinssmoothie består af kun 4 ingredienser. Den er hurtig at lave og er det perfekte mellemmåltid eller en skøn morgensmoothie, hvis man vil have en frisk, sund og nærende start på dagen. Mango er en herlig frugt, da den har en dejlig sød og cremet konsistens, især når den bliver frosset ned, hvilket gør den rigtig god til diverse smoothies og desserter.

Mango indeholder desuden få kalorier og mætter helt godt, da det er en fin kilde til kostfibre. Den fine solskinsfarvede frugt er desuden rig på C-vitamin, der er med til at styrke vores immunforsvar. Det er næsten svært at skjule min begejstring for denne frugt, og jeg er næsten sikker på, at du vil dele den med mig efter at have smagt denne smoothie.

Det eneste du skal bruge!

 

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve min lækre opskrift på rødbedesmoothie. God fornøjelse 💛

Lækker cremet mangosmoothie

Mangosmoothie - Opskrift på en cremet mangosmoothie med kun 4 ingredienser

Ingredienser

Mangosmoothie

  • 300 g frossen mango
  • ½ stk. moden banan
  • 3 dl havredrik
  • 2 knivspids vaniljepulver

Sådan gør du

  • Tag mangoen ud af fryseren, og lad den tø let op i ca. 10 minutter.
  • Kom resten af ingredienserne i blenderen, og blend det hele godt sammen.
  • Tip! Frys evt. selv nogle modne mangoer ned i tern og brug dem, eller køb dem i dagligvarebutikkerne. Det er dog vigtigt, at det er godt modne mangoer, der bruges. Hvis det er tilfældet, er de alletiders til denne opskrift.