Omelet med spinat
Denne omelet er superhurtig og nem at tilberede. Den er rig på smag og helt perfekt, hvis du ønsker en sund og nærende start på dagen.
Antiinflammatorisk omelet med spinat
Jeg har tilsat lidt gurkemejepulver til denne skønne omelet, da det – takket være dets aktive stof, curcumin, der også giver gurkemejen dens flotte, karakteristiske gule farve – har antiinflammatoriske egenskaber, som kan være med til at sænke eventuel inflammation i kroppen.
Serveringstips
Du kan med fordel servere lidt groft brød eller avocado til omeletten, særligt hvis du ønsker en større portion samt flere kostfibre og sunde fedtsyrer.
Drømmer du om at gøre det til en god vane at starte dagen med antiinflammatorisk morgenmad? Så kan jeg også anbefale dig at prøve min antiinflammatoriske juice med gurkemeje, min greenie bowl og min lækre hirsegrød.
God fornøjelse og velbekomme 💛
Omelet med spinat - opskrift på en lækker antiinflammatorisk omelet
Ingredienser
Omelet med spinat
- 15 g rødløg
- 40 g spinat
- ½ tsk. olivenolie
- 3 æg
- ¼ tsk. salt
- 1 lille knivspids kværnet sort peber
- 1/8 tsk. gurkemejepulver
- 5 cherrytomater
Sådan gør du
- Hak rødløget meget fint, og vask spinaten.
- Steg helt kort 30 g af spinaten på en pande i ¼ tsk. olie, til den krymper let sammen, og tag den derefter af varmen.
- Pisk med en gaffel æg, salt, peber, gurkemeje og rødløg sammen i en skål, og vend derefter spinaten i.
- Kom ¼ tsk. olie på en pande, kom derefter æggemassen på, og steg ved middelvarme.
- Vend omeletten, når den er fast nok til det, og lad den stege, til den er så gennemstegt, som du ønsker.
- Skær cherrytomaterne i både, og servér dem med resten af den friske spinat til omeletten.
Kommentarer