Cathrine underviser Styrk immunforsvaret med yin yoga online

24. september 2021

Styrk immunforsvaret med yin yoga

Styrk immunforsvaret med yin yoga – Yin yoga for immunforsvar, lunger og tyktarm er supergodt at praktisere, når det bliver efterår. Stræk dig glad, sund og rask! Yogaklasserne ligger klar inde i yogaklubben!

Yogavideo: Yin yoga for et stærkt immunforsvar →

Styrk immunforsvaret med yin yoga

Træk vejret helt ned i maven og kom ned i gear. Yoga virker beroligende på dit nervesystem og reducerer stress og uro i kroppen, hvilket er med til at styrke og støtte dit immunforsvar, så du kan forebygge (og måske helt undgå) infektion og sygdom. Dette yin-program har fokus på Lunge- & Tyktarmsmeridianerne, som er knyttet til metalelementet i den kinesiske medicin. Årstiden er efterår, tørke og frøkastning. Meridianbanerne løber langs armene og skulderbladene.

Yoga mod forkølelse og snot

  • Styrker immunforsvaret og tarmsystemet
  • Balancerer sorg og tristhed
  • Giver dig mere selvaccept og mod på livet.

Lungemeridianen

Lungemeridianen starter ved begge kraveben og løber langs toppen af begge skuldre, indersiden af overarmene, albuerne, indersiden af underarmene, håndleddene, håndfladerne og slutter i fingerspidserne på tommelfingrene.

Tyktarmsmeridianen

Tyktarmsmeridianen starter ved pegefingrene og løber langs håndryggene, håndleddene, ydersiden af underarmene, albuerne, ydersiden af overarmene, siden af skuldrene, toppen af skuldrene, kravebenene, forsiden af halsen, op langs kinderne, siderne af munden, over læberne og slutter i modsatte næsebor i et kryds.

Kom i gang med yoga 💛

I mit store yogabibliotek finder du altid 5 gratis yogavideoer, som du kan nyde. Du kan også downloade Cathrine Yoga app’en → og få adgang direkte på din iPhone, iPad eller smartphone. Cathrine Yoga app’en er downloadet mere end +25.000 gange og indeholder også +150 gratis opskrifter. Namasté 😍

Cathrine Yoga appen

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.