Portobello burger
Portobello burger med den lækreste vegetarbøf, stegte løgringe, pesto, spinat og tomat 🌱 Lyder det ikke lækkert? Prøv denne vegetarburger uden hakkebøf – i stedet med en sprød og lækker vegetarbøf. Bøfferne er lavet på linser eller quinoa. Du kan også tilføje en skive økologisk ost, hvis du drømmer om en vegetarisk cheeseburger.
Tip!
Du kan enten lave mine quinoabøffer, linsebøffer eller rødbedebøffer. Disse tre opskrifter på vegetarbøffer minder meget om hinanden, men de er stadig unikke og har forskellige smagsnuancer.
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på svamperisotto og fyldte portobellosvampe. God fornøjelse 💛
Portobello burger - Opskrift på verdens lækreste vegetarburger
1 person
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 20 min
Ingredienser
Portobello burger
- 2 stk. portobellosvampe og olivenolie
- 1 stk. vegetarbøf (se opskrifter)
- 1 håndfuld spinatblade
- 3 stk. tomatskiver
- 3 stk. agurkskiver
- 1 tsk. grøn pesto
- 2 stk. stegte løgringe
- 1 skive ost
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175 graders varmluft.
- Vask dine to portobellosvampe og fjern stokkene. Bag dine "burgerboller" med lidt olivenolie i ca. 15 minutter.
- Byg burgeren op: Burgerbolle, spinatblade, tomatskiver, vegetarbøf, tomatskiver, pesto, stegte løgringe, ost og burgerbolle.
Kommentarer