Rød gazpacho
Rød gazpacho med søde tomater, peberfrugt og hvidløg 🌱 Antiinflammatorisk, lækker og cremet! Prøv opskriften på kold gazpacho suppe, som indeholder nærende ingredienser 🌱 Du kan prøve både den grønne og røde gazpacho, hvis du gerne ville tilføre flere grønsager i din daglige hverdagskost. Det er en super nem måde at få godt med grønt – helt uden, at du bemærker det. Grønsagerne er nemlig forklædt på en smagfuldeste vis.
Links til ingredienser
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
God fornøjelse 💛
Rød gazpacho - Opskrift på antiinflammatorisk kold suppe med tomater
4 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 10 min
Ingredienser
Rød gazpacho
- 10 stk. tomater (små og søde)
- 1 stk. agurk (uden kerner)
- ½ stk. rød peberfrugt
- 1 fed hvidløg
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. æblecidereddike
- 0,5 tsk. havsalt
- 1 bundt persille
Sådan gør du
- Start med at skære halvdelen af tomaterne over på midten (Skal bruges til pynt).
- Blend alle øvrige ingredienser sammen til en kold suppe.
- Smag til med persille, basilikum og frisk chili efter dine egne præferencer.
Kommentarer