Hummus med gurkemeje
Gurkemeje
Den er desuden tilsat gurkemeje, der giver den gule farve. Gurkemeje er lidt mildere end Safran og bruges typisk i det asiatiske køkken. Gurkemeje er et antiinflammatorisk stof, der kan bruges som hjælpemiddel mod fordøjelses- og marvetarmslidelser. Særligt min mave er glad for gurkemeje 🌱
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på rødbedehummus, edamame hummus eller sød kartoffel hummus. God fornøjelse 💛
Hummus med gurkemeje - Opskrift på hjemmelavet, sund hummus med gurkemeje
Ingredienser
Hummus med gurkemeje
- 1 dåse kikærter
- 1 dl olivenolie
- 2 spsk tahin
- 2 fed hvidløg
- 1-2 spsk citronsaft
- 1 tsk gurkemeje
- Lidt finthakket persille
- havsalt og peber
Sådan gør du
- Hæld kikærterne gennem et dørslag og skyl dem under vandhanen.
- Blend kikærterne med én dl kogende vand.
- Tilsæt de resterende ingredienser og tryk på "blend" igen.
- Smag til med salt og peber.
Denne opskrift er så forfriskende. Jeg er også vild med din hummus med edamanebønner (den grønne). Tak for gode opskrifter