Spinatvafler
Lækre spinatvafler
- 2 stk. æg
- 60 g spinatblade
- 1 tsk. ingefær frisk revet
- 1 spsk. fuldkornsrismel
- 5 spsk. mælk (alle typer)
- 1 tsk. oregano
- ½ tsk. havsalt
- 1 tsk. kokosolie til stegning
Tip!
Farven på vaflerne er ekstra mørk, da jeg har tilsat et lille brev med Pukka’s Clean Greens, der er de grønne superfoods. Sprængfyldt med proteiner, vitaminer, antioxidanter og klorofyl, der bygger kroppen op. Du kan sagtens undlade dem!
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på chokoladevafler og proteinvafler. God fornøjelse 💛
Spinatvafler - Opskrift på fantastiske, sprøde og glutenfri spinatvafler
Ingredienser
Spinatvafler
- 2 stk. æg
- 60 g spinatblade
- 1 tsk. ingefær frisk revet
- 1 spsk. fuldkornsrismel
- 5 spsk. mælk (alle typer)
- 1 tsk. oregano
- ½ tsk. havsalt
- 1 tsk. kokosolie til stegning
Sådan gør du
- Pist alle ingredienserne sammen, herunder æg, finthakket spinatblade, fuldkornsrismel, mælk og krydderier.
- Tænd dit vaffeljern, smør jernet med kokosolie på begge sider, luk jernet og vent, indtil det er helt varmt.
- Hæld hele vaffel-massen ned i jernet, brug en ske til at udjævne massen i alle kanter og luk.
- Bages i ca. 5-10 minutter.
- Spis dem med f.eks. ekstra spinat, rød peberfrugt og sunde dips. Jeg anbefaler denne guacamole og grøn pesto.
Kan også anbefales at lave med broccoli 🙂