Stenalderbrød
Lækkert stenalderbrød med nødder, frø og kerner 💛 Det er super nemt at bage et sprødt stenalder brød, og det er smager helt vidunderligt med æg, avokado og purløg. Opskriften er glutenfri (uden mel) og indeholder gode fedtstoffer og fibre!
Links til ingredienser
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på gulerodsboller. God fornøjelse 💛
Stenalderbrød - Opskrift på sprøde stenalderbrød uden mel
4 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 20 min
Ingredienser
Stenalderbrød
- 100 g græskarkerner
- 100 g solsikkekerner
- 100 g mandler
- 1 dl vand
- 1 spsk. olivenolie
- 1 stk. æg
- 1 tsk. timian
- 1 tsk. havsalt
Sådan gør du
- Pisk alle ingredienserne sammen.
- Hæld dejen i en brødform eller hårde muffinsforme.
- Bag dine små stenalderbrød i ca 20 minutter ved 175 graders varmluft.
Super lækre – Kan anbefales, hvis du vil prøve et alternativ til rugbrødet.