Sund æblegrød med havregrød og toppings
Sund æblegrød med friske æbler
Jeg elsker æblegrød som morgengrød, og det er så nemt at lave en hurtig og sund morgenmad, når jeg har et glas æblegrød stående i køleskabet. Min favorit er havregrød med æblegrød. Du kan også lave din havregrød på fem minutter i en gryde, toppe den med frisk æblegrød og dine favorit toppings. Jeg bruger æbletern, peanutbutter og mørk chokolade på min!
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på Hirsegrød med kokoschips. God fornøjelse 💛
Sund æblegrød med havregrød og toppings - Opskrift på klassisk, sund æblegrød med kokossukker
Ingredienser
Æblegrød
- 6 stk. æbler
- 1 spsk. kokossukker
- 1 tsk. kanelpulver
- ½ stk. citron (saft og skal)
- 2 dl vand
- ½ tsk. vaniljepulver
Havregrød
- 2 dl havregryn
- 2 dl mælk
- 1 dl vand
- 0,5 tsk. havsalt
Topping
- 10 tern æble
- 1 tsk. peanutbutter
- 1 spsk. mørk chokolade
Sådan gør du
- Skræl de seks æbler, skær dem ud i store tern, og læg dem i en gryde sammen med vand, citron, kanel, kokossukker og eventuelt en smule vaniljesukker.
- Lad det koge op og derefter simre, til æblerne er møre.
- Blend det hele med en stavblender, så æblegrøden bliver jævn.
- Servér for eksempel æblegrøden sammen med lidt havregrød, og top den med peanutbutter, hakket chokolade og æbletern.
- Gem æblegrøden på glas eller i en plastbøtte i køleskabet - den kan sagtens holde sig i et par dage.
Kommentarer