Sund chiagrød med kakao
Sund chiagrød med chiafrø, kakao og kokos ❤️ Sund chiagrød kan spises både til morgenmad – eller som en lækker chokoladedessert. Chiafrø ligner små sorte “kerner”, som puster sig op, når du tilsætter væske. De giver en dejlig grød og “chia budding” konsistens, som er virkelig lækker. Min mave er glad for dem! Chiafrø indeholder godt med kostfibre, antioxidanter, kalk og proteiner.
Links til ingredienser:
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på hirsegrød med kokoschips. God fornøjelse 💛
Sund chiagrød med kakao - Opskrift på chocolate chia pudding
1 person
Forberedelse: 5 min
Tilberedning: 20 min
Ingredienser
Sund chiagrød
- 2 dl mandeldrik
- 3 spsk chiafrø
- ½ tsk agavesirup
- 1 tsk vaniljepulver
- 1 tsk kanelpulver
- 1 spsk kakaopulver
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne.
- Lad blandingen trække i min. 20 min. på køkkenbordet eller stilles i køleskabet aftenen inden.
- Rør grøden rundt og servér i en skål.
- Hvis grøden er vandet og usammenhængende, kan du tilsætte lidt ekstra chiafrø og vente igen.
Kommentarer