Sund chiagrød
Opskriften på en lækker og sund chiagrød
Sund chiagrød med kokoschips og granatæblekerner er slik for øjnene ❤️ Chiagrød kan spises både til morgenmad – eller som en lækker dessert. Chiafrø ligner små sorte “kerner”, som puster sig op, når du tilsætter væske. De giver en dejlig grød og “chia budding” konsistens, som er virkelig lækker. Min mave er glad for dem! Chiafrø indeholder godt med kostfibre, antioxidanter, kalk og proteiner.
Alt du skal bruge
- 200 g yoghurt eller skyr (tilsæt 1 dl mælk oveni)
- 0,5 tsk. agavesirup
- 3 spsk. chiafrø
- 1 spsk. kokosmel
- 1 tsk. vaniljepulver
- 1 stk. mango (tern)
- 5 skiver banan
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på havregrød og chiagrød med mandelmælk. God fornøjelse 💛
Sund chiagrød - Opskrift på sund chia grød med frugt
Ingredienser
Sund chiagrød
- 200 g yoghurt eller skyr (tilsæt 1 dl mælk oveni)
- 0,5 tsk. agavesirup
- 3 spsk. chiafrø
- 1 spsk. kokosmel
- 1 tsk. vaniljepulver
Frugt
- 1 stk. mango (tern)
- 5 skiver banan
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne sammen og lad det trække i min. 20 min. på køkkenbordet.
- Rør grøden rundt og servér i en skål.
- Hvis grøden tynd, kan du tilsætte lidt ekstra chiafrø og vente igen.
Kommentarer